Is it just me no ads

Comments and suggestions about this site

Moderators: ChrisThornett, LXF moderators

Is it just me no ads

Postby lok1950 » Wed Sep 18, 2013 2:06 am

Is this just happening for me using Chrome and seeing no ads on the header and side bars been that way since Monday morning :D

Enjoy the Choice :)
User avatar
lok1950
LXF regular
 
Posts: 1031
Joined: Tue May 31, 2005 5:31 am
Location: Ottawa

Postby heiowge » Thu Sep 19, 2013 4:20 pm

I've seen no ads for months. Years even. Ah... The joy of Adblock Plus... :lol:
i5 4440 3.1Ghz, Asus H87M-E motherboard, 8GB DDR3, 2GB DDR5 nVidia card, 2x500GB Seagate hd, Coolermaster 750W PSU running Mint 16 MATE and Win7

eeepc 1015PX, 1.66 Ghz Intel atom processor, 2 GB DDR3, 320 GB hd, Mint 14 MATE. Fan needs fixing.
User avatar
heiowge
LXF regular
 
Posts: 1905
Joined: Wed Feb 27, 2008 8:21 pm
Location: Cheshire, UK

Postby lok1950 » Thu Sep 19, 2013 6:34 pm

No ad block running vanilla Chrome on Win7 :sigh: So just wondering if I'm the only lucky one :lol:

Enjoy the Choice :)
User avatar
lok1950
LXF regular
 
Posts: 1031
Joined: Tue May 31, 2005 5:31 am
Location: Ottawa

Postby nelz » Thu Sep 19, 2013 6:53 pm

I turned off AdBlock recently, the ads came back but now they've gone. I didn't notice until you mentioned it.
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." (Albert Einstein)
User avatar
nelz
Site admin
 
Posts: 8468
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:52 am
Location: Warrington, UK

Postby lok1950 » Thu Sep 19, 2013 9:11 pm

So did someone at the corporate level not pay a bill or what.First noticed it Monday as I was not seeing the Wartune ads anymore :shock: the only ad I do see is the UKfast one in the footer.

Enjoy the Choice :)
User avatar
lok1950
LXF regular
 
Posts: 1031
Joined: Tue May 31, 2005 5:31 am
Location: Ottawa

Postby northumbrian1 » Sat Nov 09, 2013 10:36 pm

It could be that someone forgot to put a shilling in the meter (those were the days when you could pay for electricity in shillings)! Maybe someone forgot to put the right piece of code in and its gone world-wide - oops!

Who cares whilst the adverts are gone we can enjoy the peace of not getting our eyes frosted by something that wants to empty our bank accounts...!
northumbrian1
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 03, 2012 12:19 am
Location: northumberland

Postby Nuke » Sat Nov 09, 2013 11:39 pm

I see no adverts, on FF9 withno Adblock.

I had not noticed. Did there used to be adverts? As you mention it, I do see spaces where they might have been. Just goes to show how effective they are (not), with me anyway.

I think I have an automatic mental block against adverts, unless (as on some sites) they pop up and obstruct what I am trying to look at, in which case they merely pi$$ me off; even then I am unlikely to notice the brand.
Unsolved mysteries of the Universe, No 13 :-
How many remakes of Anna Karenina does the World need?
User avatar
Nuke
LXF regular
 
Posts: 217
Joined: Wed Feb 09, 2011 12:11 pm
Location: Chepstow, UK

Re: Is it just me no ads

Postby scruffysault » Thu Dec 26, 2013 8:08 am

lok1950 wrote:Is this just happening for me using Chrome and seeing no ads on the header and side bars been that way since Monday morning :D

Enjoy the Choice :)


Same here. Is that good or bad? I find it way better without ads.
scruffysault
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 19, 2013 12:14 pm

Postby Rhakios » Thu Dec 26, 2013 6:50 pm

And what's best is no spam posting, we deal with that sort of thing really quickly.
Bye, Rhakios
User avatar
Rhakios
Moderator
 
Posts: 7634
Joined: Wed Apr 06, 2005 11:18 pm
Location: Midlands, UK


Return to This Website

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests